DRIESEN, KWALITEIT IN AANBOD EN SERVICE

U en uw ambacht laten schitteren, dat is onze missie

Van advies, aanbod tot dienst-na-verkoop, Driesen wil een dynamische partner zijn die kwalitatieve totaaloplossingen biedt voor bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en horecazaken. In alles wat we doen, streven we ernaar om u en uw ambacht te laten schitteren.

Bakkersvrouw

DRIESEN, VAN 1902 TOT NU

Er was eens een molenaar...

Uit liefde voor het vak

De geschiedenis van Driesen gaat terug tot 1902 toen Carolus Driesen zich als laatste echte molenaar vestigde op de Molenvest in Herentals. Het is kleinzoon Marcel die de basis legde van het huidige bedrijf. Hij breidde de maalderij van zijn vader Emiel uit met een kruidenierszaak en startte met leveringen aan bakkers en boeren.

tarwebloem
De wonderjaren

Paul, zoon van Marcel, nam in 1985 als vierde generatie de zaak over. Hij specialiseerde zich in het leveren van bakkersbenodigdheden. Toch bleven ook particulieren naar de winkel komen. Door de jaren heen verhuisde en breidde het bedrijf verder uit. In 2007 vond Driesen onderdak op de huidige locatie. Onder leiding van Paul timmerde Driesen verder aan zijn reputatie van kwaliteitsspeler, wijd en zijd bekend om zijn vakkennis en persoonlijke aanpak.

De toekomst begint vandaag

Nog steeds onder leiding van Paul stoomt het bedrijf zich klaar voor de uitdagingen van morgen. Nieuwe markten aanboren en innovatief uit de hoek komen, staan hoog op de agenda. Zo behoren ijs- en chocoladebereidingen nu tot het vaste aanbod en is Driesen uitgegroeid tot huisleverancier in de voeding, de horeca en de cateringsector. Met zoon Olivier en dochter Carolien staat een nieuwe generatie te trappelen om de fakkel over te nemen.

ONS RECEPT VOOR EEN SMEUÏGE SAMENWERKING

Transparantie en vertrouwen

Net zoals u bij het bakken blindelings op uw ingrediënten vertrouwt, zo moet u ook feilloos kunnen rekenen op uw leverancier. De volledige organisatie van Driesen is erop gericht om u op tijd de beste kwaliteit te leveren tegen een eerlijke, transparante prijs. Zo garanderen we dat u met Driesen nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u permanent rekenen op uw vertrouwde Driesen-vertegenwoordiger. Een vraag, een probleem? Deze expert staat u met raad en daad bij. Een samenwerking om duimen en vingers bij af te likken, daar tekenen we voor.

Samenwerking tussen bakker en vertegenwoordiger