Diepvries croissant

Diepvries

Met 2.000 m2 aan diepvriesruimte is het aanbod in diepvriesproducten de laatste jaren enorm gegroeid. Ontdek in onze rubrieken wat we allemaal bieden uit de vriezer. Gewoon ontdooien voor gebruik, producten die je nog moet afbakken of kan bewerken. Voor elke behoefte vind je wel een artikel.

Wil je meer weten of vind je niet meteen wat je zoekt, neem beslist contact met ons op. Onze vertegenwoordigers zijn bekwame gidsen doorheen ons volledige assortiment.

ONTDEK ONS VOLLEDIGE AANBOD

Samen met deze leveranciers

zorgen we voor de beste kwaliteit

Broodspecialiteiten

Broodspecialiteiten

Broodspecialiteiten

Onze broodspecialiteiten zijn talrijk te verkrijgen. Onmiddellijk te gebruiken of pas na ontdooien, klaar om af te bakken of cru. Broden en stokbroden, sandwiches en veel variëteiten van pistolets hebben we steeds in voorraad. Ideaal voor catering of horeca.

Traiteur

Traiteur

Traiteur

We bieden een groot assortiment van afgewerkte snacks die enkel nog opgewarmd moeten worden. Dit gaat om klassiekers als pizza’s, apero’s of gevulde snacks als curryrollen en worstenbroden. Denkt u nog aan andere zaken, contacteer ons want ons aanbod is nog veel ruimer.

Zoetigheden

Zoetigheden

Zoetigheden

Een heel gamma aan zoetigheden is bij ons te verkrijgen uit de vriesafdeling. Luxe zoete broodjes voor bij het ontbijt zoals koffiekoeken, croissants, chocoladebroodjes en zoveel meer. Ook bieden we een ruim aanbod aan desserten, patisserie en wafels. Kant en klaar na ontdooiing.

Halffabricaten

Halffabricaten Diepvries

Halffabricaten

Tal van afgewerkte benodigdheden zijn verkrijgbaar uit onze vriesafdeling. Vullingen en crèmes voor bvb gebak, degen als pizzadeeg, wafeldeeg, bladerdeeg en kruimeldeeg. Maar ook gehakt en curryworsten voor je snacks. Ben je op zoek naar een halffabricaat, aarzel niet ons te bellen. Wij hebben het voor u op voorraad.